Ring oss

+47 400 62 958

Skriv til oss

info@bergmediagruppen.no

Om Oss

BERG Media Gruppen er et konsulentselskap som lager verktøy for bruk på Internett. Vi er eksperter på skreddersydd apputvikling, utvikling og drift av digitale løsninger - fra de enkleste nettsteder, eller hjemmesider om du vil, til avanserte logistikk- og kundebehandlingssystemer for både private og offentlige anskaffelsespar.

Slik hjelper vi deg

Vi baserer alltid dine behov og ressurser til din disposisjon. Det første trinnet er å kontakte oss og fortelle oss hvilken oppgave du ønsker løst. Hvis du vil ha et verktøy eller en digital kanal som sparer deg for tid og penger, eller som gir deg flere kunder, foreslår vi løsninger som hjelper deg å gjøre akkurat det. Så kan du bestemme om dette er noe de vil investere i. Etter at vi har satt sammen en plan, legger vi ut og skreddersyr en løsning som lar deg nå målet ditt.

Når løsningen er fullført, kan vi følge deg videre hvis du ønsker det, og ta ansvar for både den tekniske driften og innholdet. Og hvis du en dag ikke lenger trenger tjenestene våre, er du selvfølgelig helt fri til å fullføre - vi har ikke bindende tid.

Vi brenner for å lage gode digitale løsninger slik at du kan oppfylle ambisjonene dine. Kontakt oss og få et uforpliktende tilbud.

En stødig samarbeidspartnar

Utviklerne på BERG MEDIA har omfattende kompetanse innen Softwareutvikling, og har laget over hundre store og små nettverktøy, nettsteder og andre digitale løsninger. De har alltid blitt oppdatert om de nyeste teknologiene, kravene og trender.

Våre prosjektledere har lang erfaring som webredaktør og webmaster, og vet nøyaktig hva som skal til for å gi deg et godt digitalt verktøy.

Kontakt oss nå

Fyll ut et kort kontaktskjema for en gratis konsultasjon og beregning av prosjektkostnader.